Friday, January 18

Audrey Queen of the Day

Actually me ada bising kat wall Audrey tanya mana voucher me since expire date nak dekat. Kawan-kawan me yang menang conso kata expire date 15 Jan 2013. Me pun ada personal message lagi. Akhirnya me dapat call dari PIC. 

Rupanya beliau kata voucher me telah di poskan tanpa menyertakan no rumah dan nama jalan. Haishhh mungkin itu alasan ataupun betul me pun tak tau la. Careless sungguh. Akhirnya me dapat voucher ni semalam. 


Tak sampai 1 hari me dapat terus me redeem kat Audrey Sunway Pyramid. Me redeem 2 p* dan 1 b*. Asalnya me nak ambik 2 item worth tak sampai RM100. Ikutkan malas nak top up. Kalau kat tempat lain me rasa memang boleh. Balance tu memang kita tak akan dapat. Alasan mereka voucher RM100 so kalau punch, ada -ve RM10. Pum pang pum pang end up me kena top up RM13++. Haishhh ada jek cara mereka soh kita kuar jugak duit kita. :-( Ada sedikit tak ikhlas tak kat situ?.




6 comments:

  1. at least u menang gak :) congrats :) me tak menang pun :p

    ReplyDelete
  2. tahniah ye sebab menang voucher tu... boleh shopping shopping =)

    ReplyDelete
  3. i tak paham kenape you tak boleh gune voucher 100 untuk barang kurang dari 100.. ke i yang confuse.. ape2 pun tahniah yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la mira. That's the point. Barang me ambik pada mulanya harga RM90++ ajer. End up jadi RM100++. Itu yg i pertikaikan hak kita tu. Sebab dia ada hubungi HQ tapi talk in Mandarin. Kita tau ke?....Haishhh geram jugak. Biar la mereka tahu. :-( No No Audrey dah!!!

      Delete
  4. seb baik tempat i redeem tu ok kat subang parade

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails