Sunday, January 6

Zharfan me bukan Zharfan MZ :-)

Photo me skodeng kat fb my BIL. Zharfan ni kengkonon menyokong Gaza!. My BIL sama office dengan bff Mama Tisya. What a small world kan? :-)

Anak saudara me namanya Zharfan juga. My bff punya anak pun nama Zharfan. Masa adik me nak taruh nama, me pun ada bagi suggestion nama Zharfan since abangnya nama Zharif. Lagipun saje nak bagi sama nama ngan anak Suzz, Zharfan. Akhirnya Zharfan pun dah bukan baby lagi.Kejap je masa berlalu tanpa kita sedari....

6 comments:

  1. Replies
    1. Rasa nak cubit jer pipi kenit ni....

      Delete
  2. comel sangat :D

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/bukan-setakat-senggugut-teruk-hilang.html

    ReplyDelete
  3. mesti papanye bw blk shawl gaza tu..kt opis aritu ada event utk gaza

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ler tu ada caption Palestin kat gambar ni.....event tu lar kot...

      Delete

Related Posts with Thumbnails