Sunday, January 27

Yang dicari akhirnya me ketemui

Lepas me and Dania kuar dari Paradigm Mall masa hari jumaat baru-baru ni, me gi Sunway Pyramid pulak. Malas me nak cari kat Mall info so terus gi info counter jer. So me tanya mana kedainya. Lega sebab kedai yang me nak cari tu sama level ajer :-)

Winter Time hanya ada baju dan aksesori musim sejuk ajer. Nama pun Winter Time. Me masuk kedai Universal Traveller. Yang me cari tu ada kat sini.


Rain poncho dan money pouch....

2 comments:

  1. ingatkan u nak beli winter jacket nak pegi cuti2 snow kat mana2 tu ;)

    ReplyDelete
  2. cuti ni takde snow suzz, cuma ada hujan jek ;-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails