Tuesday, January 29

Kasut kulit

Kasut kulit me yang lama dah tercabut tapak dah dan dah ada sign nak soh cari yang lain. So me pun beli la kasut kulit yang baru tahun lepas. Huiii tahun lepas masa bulan puasa me beli ni. Since belum berpakai lagi so me nak pakai nanti la ;-) Selesa kalau pakai masa berjalan jauh since kasut ni lembut. Warnanya dalam gambar merah beno kan. Sebenarnya tak le semerah dalam gambar. Lembut je warnanya. :-) 

Kalau pakai baju warna lain biar situ la kasut warna ni. Hehehehe.....:-) Colour block tak gitu?.


You alls suka tak kasut kulit.

5 comments:

  1. nampak sgt comfy--and i suka red kaler ;)

    ReplyDelete
  2. cantiknya...nampak lembut..takpe kan mmg sekarang musim colour blocking

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/cara-banyakkan-air-susu-ibu-100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. musim colour block ni so org tak le nampak pelik kan kalau baju warna lain, kasut warna lain :-)

      Delete
  3. Sy suka pakai kasut kulit time pi keja..selesa ja berjalan..sekali beli tahan lama:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails