Wednesday, January 30

Makan Time : Ramal Food Junction, Kajang

Masuk ni dah 2 kali me makan kat sini. Kali pertama me gi waktu malam. Kali ni me pergi waktu petang. Orang tak berapa ramai sebab tak banyak gerai yang bukak. Food Junction mengamalkan konsep gerai dan layan diri. Kita kena order sendiri kat gerai mana yang menjadi pilihan hati. 


Burger Bakar Abang Burn ni kalau bukak sure line panjang jek. Menurut kata kawan hubby memang terkenal la kat sini.


Ni gerai yang me order tu.



Nasi ayam hubby dan Dania order kat gerai lain.


Me teringin nak makan mee udang. Masa first time datang sini, me dah merasa Mee Udang ni. Fuhhh sedap. Kuah pedas berasap gitewww....Kali ni tutup pulak.....


Me tak merasa makan mee udang tapi me merasa makan mee wantan sup. Sedap juga :-) Makan dengan cili potong berasap mulut.


Harga kat sini berpatutan lar. Kalau waktu malam ada tempat mainan inflatable tu. Sambil ibu bapa makan, anak-anak boleh melompat-lompat.

3 comments:

Related Posts with Thumbnails