Tuesday, January 1

Dessert di tahun baru 2013

Selamat Tahun Baru 2013 buat readers blog me. You alls pergi mana?. Me duduk kat rumah ajer. Keluar pun kejap2 ajer. 

Me sambut tahun baru dengan dessert. Hehe. Dessert Red Velvet ni me beli kat Esso berdekatan rumah ajer. Ni kali kedua me beli sebab first time beli sedap sebab tak berapa manis. Dan first time juga merasa kek red velvet. Letak dalam bekas kecik ni berharga RM5.80. 2 bekas me beli.


Pisang ni cinonit ajer. Hubby kata nak buat apa pisang ni. Kecik sangat kalau nak buat cekodok. Me beli kat Pasar Tani Kinrara dengan harga 90 sen ajer. 


Haa...yang ni masa nak balik tu ternampak orang jual Durian Crepe kat kereta so terus me terjah dan beli 1 pek ajer dengan harga RM10. Mulanya dalam kotak ni ada 5 ketul. Me dah makan 2 ketul on the way nak sampai ke rumah. Hehe. Rasanya ok la. Sedap kalau makan sejuk-sejuk. Tanya punya tanya rupanya dia tinggal dekat dengan rumah me. Agak-agak nak makan order je la kot. Datang ambik kat rumah. Hehe...... 


Esok dah mula rutin menghantar Dania ke sekolah. :-)

5 comments:

  1. wah, mulakan tahun baru dengan kemanisan hehehe.. :) esok mula lah i sebagai mak yang ada anak sekolah.. kene bangun awal siap breakfast :)

    ReplyDelete
  2. masuk grup mak mak ada anak sekolah rendah. Hehehe :-)

    ReplyDelete
  3. Adush....my saliva dropping, you even make the pisang look so good ! Happy 2013 to u ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails