Tuesday, January 22

Sesekali ku rasa teringin.....

Ohhh jangan betulkan screen lappy anda yek. Gambar ni dipotret dalam kereta masa hujan lebat so gambar memang blur. Itu la gambar van makcik laksa terbaik kat Kelana Jaya.


Masa hari Ahad tu my hubby tgk net lepas tu came across cerita Laksa kat Bangi yang sedap itu. So terus hubby kata jom pekena laksa kat padang FAM Kelana Jaya. So kami pun pegi lar. Makan dalam kereta jek. Tempat duduk bahagian belakang ada tray ala ala flight. Senang nak makan.


Me dok depan alas kusyen nak bagi tinggi sket. Laksa ni memang sedap!


Dania pun tak melepaskan peluang makan laksa. Share ajer dengan ayah. Cendol ajer satu bekas untuk Dania sorang.


Ni cendol pulut me :-)


Hujan2 pekena laksa panas memang syiok. Err tapi pekena jugak cendol yang sejuk. Hehehe...

2 comments:

  1. Dekat kelana satu lagi yang best, kuey tiow.. :D

    ReplyDelete
  2. yum yum my fav ni ;) kebetulan last few days me mkn laksa and cendol (hubby tapau kat gerai ajer ) ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails