Wednesday, January 23

Hamper kedua selamat diambil

Hamper Johnson & Johnson X 2 :-)

Alhamdulilah me dah selamat ambik hamper kedua hasil me dapat conso Peraduan J&J. Entry me sebelum ni di SINI. Kali ni nama hubby pulak. Skynet suruh ambik kat office dia dekat Subang Jaya. Me guna GPS nak gi ambik hadiah hubby. Sekali tengok kat GPS, dalam 2km ajer. Rupanya dekat ajer dengan sekolah Dania. Besar Skynet kat sini. Mungkin HQ Skynet ni. Nak bawak ke kereta ada staff Skynet yang baik hati tolong angkatkan ke kereta. 6kg beratnya tuh.

Ni photo yang me menang conso tu. Photo kat atas Bukit Jugra tu. Hubby duduk gaya gitu lak tu. Hehehe. Janji J&J suka ye tak?. :-) Kalau perasan, belon Dania pegang tu penuh bedak sebab Dania buat smiling face dengan bedak kat belon. Hehehe.
 

Photo yang dipilih oleh J&J atas nama hubby me tak sure sebab hubby punya nama me hantar 3 photo. Photo me, me hantar 3 juga. Cuma 2 melalui email, 1 je me pos. PIC kata gambar yang di pos yang menang.

4 comments:

  1. tahniah, wah bestnya dapat hadiah, kita tak join pun sbb biasa la hubby mmg tak suka bergambo...cantik gambo ni

    ReplyDelete
  2. besh sbb u double winning tu :) congratssss

    ReplyDelete
  3. tahniah...rezeki gmbr hubby ezna style duduk gtu kot..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails