Monday, January 7

Apa yang hangat di AJL 27?

Photo taken from here

Ekoran dari insiden Aaron Aziz dukung Adira masa AJL 27, so ni tweet dari isteri Aaron Aziz...

Print screen dari twitter Diyana :-)

Fuhhh nasib baik hubby me bukan aktor yek...hehehe.

15 comments:

  1. AJL dah macam omputih nye anugerah....huhuhu

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/masalah-penyusuan-susu-ibu-bayi-tak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lar.....kekadang terlupa jugak yek...me duduk negara luar ke negara Malaysia?...hmmm....

      Delete
  2. Replies
    1. Rasa rasa isteri Aaron ni mesti ada sikitttt je perasaan tak selesa ye dak?...ke takde?....hmmm.....

      Delete
  3. ayorkk..tak nampak plak tweet isteri aaron ajiz nih..hehe..kene bukak kat tempat lain kot bru leh tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada tweet diyana malam semalam.....

      Delete
  4. ada tgk smlm tweet dr wifeaaron tu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uihhh follower diyana ke ? hehehe

      Delete
    2. aaron kita follow soh kena follow gk la wife die..ehehhehe

      Delete
  5. Replies
    1. me tak jeles....kalau hubby me buat gitu..x tau ler reaksi me....errr.....

      Delete
  6. tak sempat tgk aksi ni...huhu
    so tak berapa jelessss..:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisehhh aaron aziz kat rumahhhh tu. Apa nak jeles hehehe...:-) referring to Cikgu Khai :-)

      Delete
  7. Replies
    1. tapi tak sepanas AJL itu tooottt u know what i mean....wink wink :-)

      Delete

Related Posts with Thumbnails