Thursday, January 17

Kasut sukan buat puteriku

Chewahhh tajuk entry ye....kasut sukan Dania memang dah ketat sungguh. So, nak tak nak me beli la kasut sukan yang baru untuk Dania. Brand Nike ni harganya tak la semahal brand Adidas. Actually banyak kali me jumpa kasut ni masa jejalan ngan Dania kat shopping mall tapi, selalunya me mintak size pastu tengok-tengok tak jadi beli. Hehehe. Kesian SA (Sales Assistant) tu yek penat jek cari kasut kat store. Pastu me tak jadi beli. Ritu kat Empire Shopping Gallery. Tengok kasut Adidas pastu tak jadi beli....hihihi...

Akhirnya me beli jugak kat Royal Sporting kat IOI Mall tu. Now, Dania dah pakai size 1. Wahhh panjang dah kaki anak ummi ni. Hishhh bebudak zaman sekarang ni kemain pandai pilih yek. Dania memang minat kasut ni. Bila tanya sebab.....ada stars katanya. Hehehe. Nah.......kasut sukan / santai warna hijau putih ungu. Tapak pulak warna ungu + fluorescent kuning.     

Bukan masa bersukan ajer, bersantai pun boleh pakai ni....



5 comments:

  1. Replies
    1. compare ngan Adidas, yg ni murah lagi :-)

      Delete
  2. Semoga dania rajin bersukan :)
    Tp p jenjalan santai2 pun pe salahnye pakai kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kasut 2 in 1 la ni :-) Jalan + bersukan :-)

      Delete

Related Posts with Thumbnails