Friday, January 25

Me berpeluang bertemu Aimie Harmelia (Jejari Runcing)

Ya pun dah jadi follower my blog ke 1274 :-) Thanks Ya yek..

Aimie Harmelia aka Jejariruncing ni me panggil Ya. Nama manja Ya :-). Actually bagaimana me dapat berjumpa dengan Ya yek?. Ya ada shout kat twitter macamana nak beli Majalah Nur yang ada feature cerita Ya dalam tu. Me cakap ada jual kat Karangkraf Mall. Akhirnya me kata nak kirim ke since me pun ada hal sikit kat Shah Alam nun. So Ya kirim la Majalah Nur Jan 2013 tu. :-) 

Me dan Ya berposing kat luar rumah sedara Ya :-) Oh baru tiba dari Melaka Ya ni. First impression, me kata keciknya Ya. Me ingat tinggi. Yes Ya memang kecil molek je orangnya. Manis. Ni apahal lak me puji lelebey ye tak? Actually frankly speaking, Ya ni memang cute + manja orangnya.


Suara Ya dalam phone sangat la halus. Ya sms me kata dah ada kat ........so me pun call dan bercakap dengan ibu Ya. Ibu Ya bagi me sangat la sporting. Nampak rapat Ya dan ibunya. Me pun snap snap gambar. Sekali me tengok surrounding macam housing area dalam Adam Hawa lar. :-) Hehe sempat lagi tu. Me kan ala ala obses citer tu :-)


Actually Ya ingat me ni baya2 Ya sebab suara dalam phone kecik ajer....Errrr ye ke ek?. so a bit bersalah sebab tak panggil me kakak. Sokay la me tak kisah pun. Kalau tak panggil kakak rasa memuda gitu...huh....tah pepe me yek...:-) Ibu Ya pun kata makcik ingatkan baya Ya. Me berseleroh kata sekali kuar mak budak yek?. Hehehe.....peramah ibu Ya yek...

Keter me pun enterframe tu..:-) si kecil tu pun main main dengan Dania :-) Dania yang memula tertidur dalam kete bangun. Tabah Ya ni me nampak dah move on. Me tau bukan senang ye tak....kebetulan Majlis KFCM & LN tu ditayangkan di Astro berulang kali. Me pun tengok juga. Takpe jodoh + pertemuan tu rahsia Allah....moga tabah Ya yek.....


Me kuar pun since hubby ada tugas pergi pasar nak beli barang memasak untuk sambutan Maulidur Rasul kat surau my house area. Kaum lelaki yang beli barang mentah. Me kalau hubby ada me tak kuar.


****thanks sebab jadi follower twitter akak jugak ye Ya :-)

2 comments:

  1. dulu selalu baca jejari runcing...nak start baca balik lah

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/cara-banyakkan-air-susu-ibu-100.html

    ReplyDelete
  2. i pun kene panggil u kakak, suzi pun i kene panggil kakak, ayu pun i kene panggil kakak, tapi sebab i nak u all nampak muda, huhu.. :D

    sweet je ya ni :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails