Tuesday, January 29

Demi pizza hut FREE, lain pula jadinya :-(

Kena print out coupon ni dalam facebook. Me sesiap print out dari rumah. 


Demi Pizza Hut FREE, me dah beratur seawal 2.30 pm lagi di branch Sunway Pyramid. My friend dan anaknya pun ada sekali since me yang kecohkan. :-) Pemilihan Pizza Hut ni sebab faktor senang nak ambik Dania nanti. Start pemberian Pizza pada jam 3 pm.


Ni my friend dan anaknya.


Seawal jam 2.30pm line beratur di Pizza Hut Sunway Pyramid dah gini.


Pizza free sempena 1,000,000 juta fans di fb



Ok fine. Look at my number. Pizza yang sepatutnya siap untuk Nombor giliran 2 sepatutnya antara 10 pizza terawal kan.




Iqbal pada mulanya layan jugak me tanya mana pizza me since No giliran 1,3,4,5,6,7,8,9,10 dah dapat.Pizza untuk 10 batch pertama sepatutnya siap sekali. Iqbal ni anyway sangat peramah. Dia yang explain kat semua pelanggan pizza tentang pizza mana yang boleh diredeem. :-) Iqbal bagi me sangat friendly.



Personal pan pizza me dapat sama dengan No 20 keatas. What's the point me dapat No.2 kan? Actually PIC kata kena tunggu lagi 15 minit. Me cakap you alls punya salah me kena tunggu lagi 15 minit?. Dah la pizza me sepatutnya siap dalam masa 15 minit. Ni kena tambah lagi 15 minit. Huh..memang ada sedikit angin di situ. Even nak bagi pizza FREE pun kena la juga menjaga hati pelanggan pizza ye tak?.Alasan yang diberi kerana nama pizza salah ditulis di luar kotak pizza. Sangat careless mereka yang membuat kerja ni :-( 

Kenapa tak order pizza lain? Kenapa kena tunggu jugak pizza Veggie Lover ni? Alasan me sebab my daughter suka sangat Pizza ni so me dapatkan jugak. In fact, kalau nak ambik pizza yang terdahulu dah masak pun tak boleh sebab dah ada orang punya.


Memang Pizza Hut Sunway Pyramid ada cakap sorry. Tapi sorry sajer me dah kena tunggu lebih dari 15 minit. Nasib baik school Dania dekat ajer. Kalau jauh dah lama me blah gitu ajer.

You alls ada yang redeem free Pizza dari Pizza Hut tak?

4 comments:

  1. Ada redeen gak kak....Better DOminos.. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan akak kat entry ni pun suka Dominos. Best ek?

      Delete
  2. ada tgk gk psl voucher ni...mmg ptt komplen pn...p komplen kt fb or management kot2 bole dpt free pizza sbb bkn slh kita even diorang say sorry..try la komplen thru email or fb

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails