Wednesday, January 2

Hari pertama persekolahan 2013

Macamana hari pertama persekolahan anak-anak you alls? Tadi kat school Dania ramai ibu bapa sibuk menunggu anak-anak darjah 1. Me pulak baru sibuk nak bayar school fees school Dania. Traffic jam you alls. Lenkali bayar masa cuti sekolah la. 

Me pagi ni seawal sebelum pukul 6.30 pagi dah bertolak ke sekolah Dania. Masa keluar rumah, hubby tak balik dari surau lagi. Tiba school Dania pukul 6.45 pagi. Masa tiba tu kelas dia ada 3 orang ajer termasuk Dania. Ni lah kelas Darjah 3 Dania. Dah di cat warna baru. Eh...tetiap tahun ada je lukisan baru kat dinding.



Kali ni lukisan The Road Runner pulak. Dinding bercat warna cream. Tulisan tu should be Beep Beep bukan Breep Breep. Me tau la sebab masa me kecik me tengok kartun ni. Hehe.


Dania pilih tempat kedua dari hadapan. Ok jugak tempat ni. Senang nak keluar masuk. Lagipun Dania memang suka duduk kat depan.


Mulanya me nak bayar school fees, tetapi bila tengok line punyalah panjang, me pun tukar plan chit chat dengan my friend kat cafe. Err dalam sejam jugak chit chat. Hehe. Lepas tu baru naik balik bayar fees. Itu pun kena beratur jugak.

Tak nampak pulak kelibat 'Ajiboy'. Kalau tak dah mintak nak ambik gambar sebab me usung DSLR ke school Dania. :-)

12 comments:

  1. Dania sekolah kat mna sis?sek swasta ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah sekolah agama swasta kat Bandar Sunway :-)

      Delete
  2. Replies
    1. moga manis perangainya juga. amin :-)

      Delete
  3. alahai comelnya anak dara pagi2 dah gi sekolah yer :)

    selamat tahun 2013. semoga tahun ni lebih baik dari tahun yg ditinggalkan semalam. In sya Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terpaksa le umminya merempit awal pagi lagi...dah nearly 2 bulan relax...Hehehe :-)

      Delete
  4. Replies
    1. kemas? tu haa buku2 kat depan tu penuh u....

      Delete
  5. bila pandang muke dania yang last tu nampak macam dah besar sangat dah anak dara u

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejap je kan Mira masa berlalu.....

      Delete
  6. ajiboy dah tak sekolah situ kot...
    rajin betul tetiap tahun cat baru eh...
    kelas dania ni tahun lepas tahun 1 punya eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajiboy masuk school balik 15 Jan sebab ada shooting...me tanya cikgu situ...:-)

      Delete

Related Posts with Thumbnails