Sunday, January 20

Oops gigi siapa tu?

Baru je rasanya me buat entry blog Dania gi cabut gigi kan. Kali ni special sikit sebab Dr. Dania yang cabut gigi. Masa gi cabut sebelum ni pasangan gigi yang dicabut ni pun ada sedikit goyang. Me tak nak la cabut gigi ni since gigi ni goyang sikit ajer. Kalau gitu sakit la kalau cabut. Lagi pun kalau cabut sekali 2 maknanya charge double la yek. Erkkkk....

Sekali, di suatu petang yang indah tetiba lepas me solat, ummi...gigi Dania dah cabut. Hehe. Rupanya Dania dok goyang kaw kaw gigi dier tu. Last last tercabut terus. Fuhhh save duit ummi yek. Me tanya, tak sakit ke? Dania kata tak. Me tanya tak takut ke? Nak takut kenapa? Dania kan nak jadi Dr Gigi. So hokkay....nanti Dania leh tampal gigi dan cabut gigi orang :-)


****fakta tentang gigi ni, gigi ni berpasangan. Kalau satu gigi goyang yang lagi satu kemungkinan akan menyusul juga. Ini me talking about gigi susu yek.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails