Saturday, January 12

Bukan pertama kali....

Ini bukan kali pertama berkunjung ke Klinik Pergigian ni. Rasanya kali ke 4 kot. Gigi Dania yang bawah dah goyang. So sementara tunggu Dr, Dania main-main dulu kat sini. Hehehe....buat macam rumah sendiri yek...


Ni lah ruang dalam Klinik pergigian ni. Memang sticker kartun banyak ditampal kat Klinik ni.


Bila Dania masuk bilik rawatan, Dr. mula-mula check gigi dan taruh gel perIsa strawberry. Muka Dania dah cuak dah. Hehe. Last pergi sebelum puasa tahun lepas. Cabut sekali 2 gigi atas.


Dr. Meor ni sangat sporting sebab me siap angkut kamera dalam bilik rawatan. Sangat friendly dengan kanak-kanak. Siap ada baju uniform gambar kartun lagi. Dr. Meor ni ada la explain kat me pasal gigi Dania. Dania pulak cuak jek kat kerusi tu.


Akhirnya selamat 1 gigi susu Dania dicabut.



9 comments:

  1. Emir gigi belum cabut lagi.. tapi Dania relax je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. relax?? hehe...cuak gak tu mira...

      Delete
  2. gigi my zharfan pun nak kena cabut ni...lom sempat pegi dentist

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....:-) Dania lepas cabut gigi dapat le sticker princess :-)

      Delete
  3. Klinik ni dekat mana ye...
    sekali cabut untuk bebudak berapa caj...
    heheh thank you...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klinik ni kat Taman Puncak Jalil. Belakang Technology Park Malaysia (TPM) Bukit Jalil :-)

      Sekali cabut gigi kanak2 from RM20.

      Delete
  4. Nama klinik ni apa ya? Tgh cari klinik gigi budak2 ni. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama Klinik ni Klinik pergigian Puncak Jalil. Atas Klinik Mediveron. Leh tengok link fb kat sini https://www.facebook.com/klinikpergigian.puncakjalil?ref=ts&fref=ts harap dapat membantu yek :-)

      Delete
  5. Boleh tlg bg tau nma klinik ni. Tq

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails