Tuesday, January 22

Best ker promo Air Asia?

Me dapat promo Air Asia ni dalam inbox me kat email. Menarik juga promo RM69 tu. Tapi, kalau campur2 sume harus la lebih daripada RM69 tapi murah la lagi dari MAS.


Sekurang-kurangnya Air Asia ni kira flight budget la kalau nak pergi jauh-jauh kan. Alternatif kepada rakyat Malaysia jugak.

Nak info lebih lanjut leh la gi ke website Air Asia yek. :-)

4 comments:

  1. Tapikan selalunya ssh nak dpt..mcm tipu jek..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat habis sebenarnya. I dengar yg depa buat tambah free tu kol 12 tengahari HABIS terus. Fuhhh cepatnya habis...

      Delete
  2. tak de ke promo AA pegi europe...;)

    ReplyDelete
  3. AA x gi Europe Suzz. UK dan Paris dah takde :-(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails