Friday, January 18

Akhirnya me terima hadiah Johnson & Johnson Peraduan Snap & Menang

Ramai dah kawan me yang menang hadiah Peraduan Snap & Menang Johnson & Johnson dah update status kat fb kata dah dapat hadiah yang dikurier. Me belum dapat lagi masa tu. Me dok la tertunggu. 

Ni la contestnya. Kena pose dengan barangan Johnson & Johnson. 


Bila balik ajer dari school Dania dan tiba depan guard, terus guard kata ada kotak. Guard la tolong masukkan dalam kereta me. Besarnya kotak. Me dapat hamper barangan Johnson bernilai RM200 dan cheque bernilai RM300. Err hamper tu RM200 ker? Macam kurang jek....tambahan kat surat kata barangan Johnson worth RM50 :-( 

Anyway cheque dari OCBC Al Amin. Kalau la Maybank leh le clear dalam sekejapan ajer. Ini pun me seharusnya bersyukur....:-) 


Hamper yang kononnya worth RM200. Hmmmm....me siap call PIC tanya. Mula2 dia pause kejap. Pastu dia kata tu typo error. Hmmm...Nanti me nak gi tengok harga kesemua barang tu.


Hadiah utama peraduan ni dimenangi oleh Ayu!!!

9 comments:

  1. tahniah..hamper tu mcm tk bernilai rm200 ..p check rege..hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah ezna.. iyer lah tak nampak macam RM200, but u can always check dekat kedai :)

    ReplyDelete
  3. congrats ezz :) me pun dh dpt semlm :)

    ReplyDelete
  4. hah, check check jANGAN TAK check..ayu pun nak check worth tak RM2000 produk tu...apa2 pun bersyukur sangat2...alhamdulilah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails