Friday, January 4

Masterpiece Dania Yasmine

You alls pernah beli tak majalah Princess versi Bahasa Inggeris untuk anak-anak you alls?. Opps untuk anak perempuan je la. Atau pernah belikan untuk anak-anak saudara perempuan ke.... 

 Dulu publisher adalah Chuang Yi, sekarang ni Voila took over dari Chuang Yi. Me ada hantar masterpiece Dania. Masterpiece Dania telah disiarkan dalam majalah Princess edisi Bahasa Inggeris. Tuan punya badan tutup aurat...tapi lukis Princess Ariel yang seksi itu...hehehe....cantik tak?...me tolong banyak jugak :-)



Kemudian, Voila pun akan mengeluarkan Majalah Princess edisi Bahasa Malaysia. Me telah menghantar masterpiece Cinderella pulak. Tak tau disiarkan ke tak. :-)



Kebetulan ada masuk peraduan pose like a princess dan berpeluang menang Princess Dolls. Ni pun me tak tau Dania menang ke tak. Kalau menang boleh la dapat dolls yang comel ni. Ada 24 pemenang kesemuanya....



Kalau nak hantar masterpiece anak berupa princess drawings boleh la di emailkan ke :-
princess@voila.com.my

Kalau tersiar dapat la majalah princess untuk 3 bulan berturut-turut. 

9 comments:

  1. wah tahniah dania...tisya kalo tgk suka gk...result yg pose like princess tu blum kuar lg ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. check personal message fb Aimi yek :-)

      Delete
  2. cantiknya....opps ummi dania tlg yer hehhehe

    ReplyDelete
  3. pandai dia :) my nuha minat sangat la princess2 ni.

    ReplyDelete
  4. Kak, saya pun ada anta gmbr zakwan dgn koleksi cars..tp anta ke majalah cars english la.. =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails