Tuesday, January 8

Kaison

Pertama kali ni me masuk Kaison kat Paradigm Mall. Ni citer masa cuti sekolah yang lepas. Apa yang menarik di Kaison ek.... 


Yang menariknya, harga di Kaison ni berpatutan. Ala ala barangan kelengkapan rumah tapi dengan harga yang berpatutan. Hello Kitty antara barangan yang dijual di Kaison. Me teruja tengok barangan Hello Kitty ni. Apatah lagi Dania ye tak. So Dania dah dapat 1 tempat nak simpan barang Hello Kitty. 



Ada juga beli gambar untuk my sis sempena dia nak masuk rumah baru + hadiah birthday. Serendah RM7 ++ pun ader. Lukisannya kemain besar. Hehehe. Harga lukisan adik me tak nak letak kat sini. Kang dier baca...Hehehe....

Moh ke Kaison di Paradigm Mall.

12 comments:

  1. Replies
    1. kalau pergi boleh rambang mata :-)

      Delete
  2. eliss pun ada beli satu lukisan kat situ , gambar buah limau letak kat area dining table :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye...macam ada ternampak ajer gambar buah limau tu....:-)

      Delete
  3. me selalu pegi sini..the one in KL city festival :)

    ReplyDelete
  4. U make me wanna go n check it out for myself

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...pls go and CIO (Check It Out) Ya :-)

      Delete
  5. Replies
    1. geram kan tengok barangan Kaison :-)

      Delete
  6. saya pon mmg xtahan dgn KAISON ni cantik sgt

    saya pon selalu ke KL Festival nya branch

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails