Monday, January 28

Pertama kali ke Setia City Mall : teruja juga dengan mall ni

Ni first time our family singgah Setia City Mall ni. Nak ke sana siap terlepas simpang cos tak nampak signboard warna pink berbunga tu. Kawasan lapang gitu. Pembangunan sedang giat dijalankan. Sekali masuk wahhh luasnya mall. 



Masuk Parkson then me terpaku kat sini pulak Voir Jeans.


Jeans slack yang menjadi pilihan me yang warna baige belah kiri atas rak tu.



Me pun beli blouse berbunga biru juga jenama Voir Jeans jugak. Terpaksa masuk
handbag me sebab Hari Sabtu adalah Hari tanpa beg plastik.Me tak bawa shopping bag.



Dania peminat brand Sasha pun dapat 1 sling bag yang belah kiri tu. Mula-mula confuse nak yang handbag kanan tapi me tanya Dania nak gi mana kalau beg kanan tu? Beg belah kiri lebih praktikal nak masukkan buku cerita, Nintendo ke....



Rest room yang sangat luas


Ni la rupa jeans slack dan blouse berbunga me. Huiiiii munge sana sini...hehehe :-)



Hubby jugak yang tak beli pepe. Selalunya gitu lar...

9 comments:

  1. ada ajk hubby p shoppingmall ni tp jauh katanye...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh juga. Tapi kalau pergi hari biasa best jugak nih. Hehehe. Nak explore 1 mall...:-)

      Delete
  2. Replies
    1. Setia City Mall ni kat Selangor. Dekat Plus Highway border Shah Alam dan Klang.

      Delete
  3. I like the place too ^^ But cannot go during weekend lor, sangat pack and no parking! Good crowd they have!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh...seriously Bei?. :-) I love it too. But i think better go on weekdays lar. The crowd is not so pack. :-) While my daughter goes to school, i can take my own sweet time exploring the mall. Hehehehe :-)

      Delete
  4. me dh pegi sekali--memang luas and besh!! cantik ur jeans and floral blouse tu... i like :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kih kih kih cam sama lak taste kiter ye suzz. Cuma me tak berapa suka too colourful. Rasa macam tak match jek dengan me :-)

      Delete
  5. memang besar giler tempat dia...saya pergi 2x pun just pergi playground jer..nak jengah kedai2 tu tak larat rasanya...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails