Thursday, December 30

Pureen


Ubat gigi Dania dah habis jadinyer kena beli ubat gigi yang baru. Asal ke kedai terlupa beli ubat gigi. Err....beli yang lain ingat pulak. Hehehe.....dania pakai ubat gigi Mukmin Junior. Bila takde Mukmin Junior, tu yang i ternampak Pureen ni. Mungkin Pureen ni lebih popular dengan barangan bayi. Dah ada ubat gigi for kids....try la kan. Lagipun ada logo halal Jakim ni....yang ni ubat gigi perasa Strawberry. Baunya wangi sangat...Dania kata bau macam ubat gigi Mukmin Junior. :)

You alls pernah beli ke brand ni? Kalau tak guna brand ni you alls bagi anak guna brand apa?

12 comments:

  1. kat sini ada mcm2 brand--me dpt free jer masa bwk lil ariff pegi chcek up ari tu hehehe

    ReplyDelete
  2. penah guna yg pureen ni, sedap je bau strawberry. Sy tak kisah brand ape tp prefer yg ada logo halal, n no florida. tp bila damia da besar sikit sy bagi juga colgate kids tu walau ade florida. Utk anak kecik, cari yang no florida sbb takut dia tertelan.

    ReplyDelete
  3. ermm akak x pernah guna nie utk anak2 biasa akak belikan mereka colgate for kids .. ok lahh :)

    ReplyDelete
  4. mak nohfee bagi pakai colgate. hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails