Friday, December 3

Body shop

Toner, moisturizer dan face scrub

Sabun 3 in 1 dengan harga RM15 (Strawberry i dah guna daaa....)

Dulu, masa i student kat UiTM Terengganu, rajin i beli produk Body Shop macam perfume oil yang sangat wangi baunya. Antara yang i beli seperti vanilla, strawberry, fuzzy peach, white musk dan i juga rajin beli shower gel seperti haruman vanilla. Bila mandi je, ada yang akan kata kat bilik mandi tu....ada bau kek la. Hehehe......Dah lama juga i tak beli produk ni sehingga i terbeli produk Body shop ni. Untuk muka i takde favourite jenama pun. Kulit i pula tak sensitif. Jadi i boleh guna sebarang produk. Antaranya yang i beli ialah face scrub, moisturizer dan toner yang ada estrak buah delima dan juga 3 in 1 sabun berharga RM15. Ada haruman shea butter, olive dan strawberry. Sabun strawberry x sempat snap. I dah guna. Sangat la wangi baunya.

Ada tak yang guna produk ni? You alls guna apa?

5 comments:

  1. me guna crabtree & evelyn ;) bau roses ;)

    ReplyDelete
  2. suzz : i dapat set crabtree & evelyn dari adik i masa birthday i last year. i dapat roses jugak!!

    ReplyDelete
  3. Cara mudah untuk menaikkan trafik blog anda.Mesti Buka. @ http://backlink10.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. sy suke toner dlm botol kaca kaler putih/clear.. tutup kaler silver. mmg best sgt2. tak ingt nama dia coz da lama da x guna. pastu sy suke perfume ocean tu.. dgn cherry blossom. besttt sgt2.. ehhe

    ReplyDelete
  5. @Sue wah ada juga peminat body shop ni yer...:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails