Sunday, December 12


Segera.. khas untuk blogger hujung minggu jer .. Yang lama punya aku dah musnahkan sbb nak yang terkini dan senantiasa dikemaskini ..

Berminat ? Sapa sapa boleh joun ... Cam biasa .. buat satu entri khas ...

  1. Letak header blog BEN ASHAARI- OK
  2. Tajuk BEN ASHAARI BLOG LIST 2011 dan link ke entri ini.. - OK
  3. Sehari berapa kali update ? 1-2 entries
  4. Sila jawab dalam 100 patah perkataan .. Kenapa nak berada dalam blog list di Blog Ben Ashaari ..
Kenapa nak berada dalam blog list di Blog Ben Ashaari?

Ini adalah kerana i ni blogger yang baru bermula. Kira blogger amatur lagi jadinya sesiapa pun akan teruja jika di dalam blog list Ben Ashaari ada blog dia. Wah!!!! sangat sangat bangga en Ben Ashaari i tell you. Kiranya blog2 di dalam blog list Ben Ashaari akan kena tempias glam juga. Hehehe....

Lagi...i nak belajar dengan blogger otai aka en Ben Ashaari ni macamana nak berjaya di dalam dunia blogger. Kira en Ben ni macam mentor kepada blogger yang baru seperti i ni yang baru nak merangkak di dalam dunia blogger sedangkan en Ben dah berlari.

Lagi....boleh menambahkan kenalan sesama blogger. Boleh bertukar-tukar fikiran, pengalaman, bertukar cerita suka dan duka di dalam kehidupan kita sehari-hari.

Itulah yang terdetik di hati i kalau blog i di dalam blog list en Ben...

Tinggalkan link url entri anda kat sini ...

Peringatan : Blog list ini tidak kekal.. 2-3 bulan akan dikemaskini ..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails