Wednesday, December 15

Rezeki dari Red FM, Astrolife





Picture taken from : http://alyfood.wordpress.com/


Alhamdulilah ada rezeki i lagi dengan Red FM ni. I menang dining voucher worth RM150 for 2 at Makan Kitchen di Hotel DoubleTree by Hilton KL dalam segmen The Big Food Review. Sangat2 rasa bertuah kerana i rasa nak dinner sempena wedding anniversary kami nanti. Kiranya my wedding anniversary gift la ni....Caranya cuma sms je jawapan kepada soalan yang deejay tanya. I remember hanya sms 4 kali je....sebelum ni i pernah menang 4 tiket movie Karate Kid, Switch dan Rapunzel, 3H 2M di Swiss Garden Damai Laut termasuk breakfast dan dinner dan juga tiket VIP untuk menonton konsert Lobo di Genting Arena of Stars juga hadiah2 i taruh nama my sisters dan cousin. Nanti i akan buat N3 makan time di Makan Kitchen....

Boleh surf www.makan-kitchen.com atau www.kl.doubletreebyhilton.com untuk maklumat lanjut dan photo2 di atas yang diambil dari http://alyfood.wordpress.com/. Cantik kan deko Makan Kitchen...

Winning kedua pula pada hari yang sama, i dapat 4 tiket ke Astrolife Fun Night Carnival di Sunway Lagoon. Menarik tu...nak ride apa malam2 nih....he he he....


Thanks to Ezay Hadry sebab alert kan i pasal free passes untuk 60 pertama yang isi form ke Astrolife. Kepada blogger semua silalah terjah rumah blogger baru ni. Bagi support. Up traffic!!! :-)



10 comments:

  1. wah bertuah badan tahniah yer.. :)

    ReplyDelete
  2. wah tahniah..rm150 tu....kita pn dh p mkn kt MAKAN KITCHEN menang contest gk tp dpt 50% off...kalo nk tgk entry kita bole view sini

    http://mamatisya.blogspot.com/2010/11/makan-kitchen-doubletree-by-hilton.html

    http://mamatisya.blogspot.com/2010/11/1st-time-menang-contest-thru-slogan.html

    ReplyDelete
  3. best dapat makan2 sambil dating2.... :)

    ReplyDelete
  4. @AyuArjuna BiGoshh

    dating tapi dania mesti kena ikut...wajib tue...he he

    ReplyDelete
  5. tapi tapi tapi...

    i tak dengar ape2 radio pun, except hotfm pagi2.

    hehe anyway, congrats!! suke tengok kawan2 yang kite kenal menang contest

    ReplyDelete
  6. @Em's Family

    i pun tak dengar selalu. i dengar red fm masa masuk dalam kereta je...sempat plak tu join...he he he :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails