Friday, December 3

Model Cilik Tudung Fareeda 2011

Picture taken from : Facebook Fareeda

Info taken from : Facebook Fareeda
(Bagi yang berminat, ni antara hadiahnya)

Ni lah gambar Dania sebagai pemenang kategori kanak2 model tudung Fareeda yang disiarkan di paper Kosmo hari ini. Gambar ini juga disiarkan di laman facebook Fareeda mahu pun laman web Fareeda di SINI.

Tudung Fareeda memang berkualiti, selesa dipakai dan cantik ketika digayakan oleh wanita maupun si cilik. Sesuai digayakan di mana2 sahaja. Fabriknya yang beraneka warna dan corak, memukau pandangan mata wanita.

Tudung Fareeda cantik sekali, sangat trendy,
Digayakan si jantung hati,
Beraneka corak berwarna warni,
Tiada kata dapat dicari,

Jom ramai-ramai ke butik Fareeda hari ini....

Bagi mereka yang berminat untuk menyertai pencarian model tudung Fareeda, sila click SINI.

11 comments:

  1. la ni kat mesia mcm2 jenis tudung de.. hehe.. seb baik aibaks tak pakai tudung..

    ReplyDelete
  2. @aibaks

    mcm2 jenis aibaks :-)....nasib aibaks lelaki. hihihi....

    ReplyDelete
  3. hehehe...dlm byk2 model,modek kecik tu yg pling cute,hehehe...

    ReplyDelete
  4. haa td ada tgk kt kosmo gmba dania comey jee :D

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan

    Pn Faridah kata dapat sehelai tudung ekslusif untuk semua pemenang bulanan. Bulan 2 ada pertandingan akhir. Naik stage la plak suzz.

    Pemenang 1st kanak2 dapat RM500, Tudung Fareeda RM300 dan 50% off pembelian tudung Fareeda. Selain itu pemenang saguhati kanak2 pon dpt hadiah. Hadiah peserta dewasa best sket.

    Peserta pertama RM3000, tudung harga RM2000 dan voucher 50% OFF

    Peserta kedua RM2000, tudung harga RM1000 dan voucher 50% OFF.

    3 Peserta akhir RM500, Tudung harga RM500 dan voucher 50% OFF.

    ReplyDelete
  7. @ADEEYA

    gambar dania nampak gelap sikit. Hehehe. Walau si kenit ni cerah la jugak....err akak salahkan warna suratkhabar. ngeh ngeh ngeh :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails