Wednesday, December 8

MAHA

Suasana malam yang sedikit hujan

I pilih mee galong all the way dari Beserah Kuantan tuuuu...

Kat sini banyak gerai untuk menjamu selera

Dania main kat bouncy castle nih..

My hubby tertarik dengan produk Agromas

Makanan ringan dan cereal yang dihasilkan dari beras perang

Singgah Noba beli keropok lekor

Dania dekat booth Fama

Ikan kerapu

Bergambar dengan artis Nadia Mustafar yang bukak gerai mee rebus. Dia preggy 7 bln tu

Pelbagai warna ikan laga yang di ternak

Asyik tengok ikan laga berwarna warni

Dania dengan benih ikan

Sawah luas terbentang

Kena naik tram nak ke Hall A. Jauh kalau nak jalan kaki taww

Dania dan kambing sesat

Bersusun kereta nak pergi MAHA

Kami sekeluarga ke Maha setelah solat zohor di rumah. Tiba Maeps dalam pukul 3.00pm, mak aiii panjangnya kereta nak ke Maha ni. Lepas we alls dapat parking cuaca pun hujan renyai renyai. Dari tempat yang kami parking nak ke Hall A, tempat sayur, tanaman padi kena naik tram. Masa nak naik tram dah la orang berpusu-pusu. Kami akhirnya tiba ke tempat padi. Nak melawat sawah, Kg tuk dania pun kat tepi sawah. Kami singgah makan kat sini di mana i jumpa artis Nadia Mustafar. Bukannya i nak beli mee rebus dia. I cuma nak bergambar jer..Hehehe. Hubby i beli air kat hubby Nadia ni la. Jumpa berdepan, kecik je dia ni tapi kulit biasa je. Kat TV punyalah licin. Rupanya make up they all ni tebal. I ada pergi melawat pameran di Hall A. Sebenarnya i teringin nak tengok office lama i kat situ. Hehehe....Kami siap makan malam lagi kat sini. Tapi kiranya very convenient sebab surau ada disediakan di sini. Kami balik dalam pukul 9.00pm. Kena naik bas nak ke tempat parking kami. Ambikkk...puas la berjalan kat sini. Sepanjang di sini hujan turun je. Me and ayah berkongsi payung. Dania pakai baju hujan.

8 comments:

  1. Sedap tak mee rebus Nadia kak? saya makan charkoewtiouw yg mcm charkoewtiouw goreng.. huhu

    ReplyDelete
  2. @Liza

    akak x mkn mee rebus nadia tu. akak tumpang bergambar jer...he he he. akak gi beli makan kat gerai laksa penang....

    ReplyDelete
  3. nampak menarik kann mee rebus nadia tuu
    dia nie rajin tul cari duit sampingan .. preggy lagi uhuhuhh

    ramai tul org nak gi MAHA nie :))

    ReplyDelete
  4. rezeki Nadia tu preggy lagi.. :)

    anyway, tahun ni tak sempat nak bwak my MIL pergi MAHA.. orang kate dari satu tempat ke satu tempat sangat jauh.. duno how true is true..

    ReplyDelete
  5. @ieda

    rajin nadia tu....bukan nadia je...hubby dia bukak gerai air...

    ReplyDelete
  6. @Em's Family

    Mira..ada orang macam tu. Senang je preggy. ni anak ke 3 tu...

    Tempat jauh tu mira. kena naik tram/bas...

    ReplyDelete
  7. @Mama Zharfan

    I suka try jenis mee sup je. Macam2 mee sup i dah try. Hehehe :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails