Monday, December 20

Coach

Coach untuk ibu dan anak :D si kecik ni pun nak jugak....

Signboard ke lokasi

Dania suka beg ni la ummi....

yang mana satu idaman kalbu??

Time beratur nak bayar

Saje i suruh Dania bergambar kat sini sebab i suka backdrop tu...he he he

Pose kat sini pulak

Chair ni sangat menarik perhatian i...

Lobi hotel yang cantik ini

Tengah baca The Star, i ternampak 1 iklan yang catchy di mata i. Esoknya, i ke IOI Marriot Putrajaya. Terus menuju ke Langkawi Room. Apa ada di sini yer? Ada designer bags clearance. Tommy Hillfiger, Coach dan Juicy Couture. Orang tak berapa ramai masa i tiba. I tiba sana dalam 10.45am. Berapa kali i round dan grab beberapa bag. Akhirnya selepas acara menapis beg mana yang i tak nak....i beli la beg coach for me and little dania. :-D. Rambang mata you alls nak pilih yang mana berkenan di hati....

14 comments:

  1. i like coach!! best nya u dpt beli time clearance :) mine coach poppy :) beli online :)

    ReplyDelete
  2. tk pernh lg p bag clearance..slalu p perfume, makeup2...bj2...heheheh...rege ngan normal price byk beza tk?

    ReplyDelete
  3. beshhh ezz...i masa dapat sms u mmg teruja sgt nak pegi...tapi cam banyak kelas lah pulok :) huhu

    ReplyDelete
  4. wah kecik kecik Dania ni da dapat Coach dah.. nanti bile besar ape erk ummi dia nak bagi :D

    ReplyDelete
  5. bestnye..eija x pernah lagi pakai coach..rasanye mmg x mmpu lagi nak pakai coach..huhu..

    ReplyDelete
  6. banyaknya coach .. cantik2 ..
    ermm aah lah cantik loby otel tuu menarik perhatian tul :)

    ReplyDelete
  7. @Mama Zharfan

    Mine Brooke Op Art Crossbody (Cherry) *wink* *wink*

    ReplyDelete
  8. @Em's Family

    hurm....tapi ada jugak yg i x beli untuk si kenit nih...hihihi :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails