Wednesday, December 29

BE Dutch Lady Friso


Alhamdulilah, pagi yang ceria i dikhabarkan mendapat BE yang terbaru. Pagi tadi i perasan BE terbaru ni dok running dalam blog i. I dok la refresh my blog, ads ni tak juga hilang (Saja refresh sebab kalau tak hilang juga ads tu maknanya BE la tu) I rasa Prudential i nak metered earning sebab earning i statik jer. Heran juga tak juga metered walau ads yang dah tak keluar lama. Astro juga i rasa nak metered juga memandangkan ia promo cuti sekolah. Cuti sekolah pun dah nak melabuhkan tirainya.

Terima kasih yang tak terhingga kepada Nuffnang.


14 comments:

  1. hehe..sama dapat be ni gak pg tadi
    entry dalam draft lg heheh

    ReplyDelete
  2. @Nana

    oh sama la kita ye :D N3 BE terus je keluar. he he he. Happy sangat...

    ReplyDelete
  3. congrats yer ezz :) rezeki thh baru tu

    pst: if possible, boleh tak u disable kan word verification kat komen ni...susah gak time2 nak komen...just my 2 cents :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. tahniah ye.. masih kabur bende2 ne..
    ME BE macam bahan kimia hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah ye...misz da bberbulan 25 sen aje..x naik2...hueeee

    ReplyDelete
  7. @misz sheyla

    la ye ke....xper xper usaha tangga kejayaan...:)

    ReplyDelete
  8. @.::: Princess MOMOY :::.

    banyak jer tpi ada be yg statik jer earning dier. x kuar2 dah...

    ReplyDelete
  9. lepas ni jangan lupe masuk contest friso pulak yer..

    ReplyDelete
  10. @Em's Family

    alahai mira tak sure nak masuk ke tak sebab kena like yg i malas sangat tu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails