Thursday, December 2

Makan Time - Kopie Satu

Restoran Kopie Satu Bandar Sunway

Cantonese Fried Meehoon RM6.00

Macaroni Chicken Picata Milanese RM7.90

Fish & Chips RM8.90

Ice blended vanillaRM8.20

Ice blended caramel RM7.90

Deko di dalam kedai

Kaunter minuman

Buku menu hard cover lagi tue...

Menu Kopie Satu

Segmen makan time membawakan anda kepada satu lagi restoran yang diberi nama Kopie Satu. Terletak di Bandar Sunway. Jika Sunway Pyramid di sebelah kiri anda, terus je ke hadapan dan masuk ke kiri di deretan shop lots di situ. Kopie Satu ni dulu masa i kat LKIM, jika ada pameran pertanian selalu ada je lori Kopie Satu menghidangkan para pengunjung pameran dengan pilihan kopi ice blended. Ala ala Starbucks juga cumanya yang ini, Made In Malaysia. Oh nama je Kopie Satu tetapi ada variasi pilihan makanan yang menarik. Must try kat sini, semestinya la kopi ice blended. Cuma problem kat sini, parking yang agak limited kerana deretan kedai makanan yang banyak di sini......

Jom Kopie Satu !!!

15 comments:

  1. cantonese fride meehon tu makes me drooling ;)

    ReplyDelete
  2. Perghhhh...semua sedap2..
    Kena dgn kehendak tekak dan usus saya..
    Lapoooooooo...uwaaaaaaaaaaaa :'(

    ReplyDelete
  3. wahhh..nak macaroni tu..nyum2...

    ingat tadi ade kopi je kat sni :) ahakss...


    "REALITI dunia sementara @ feez-cucuatokaji""

    ReplyDelete
  4. i love kopie satu..kat jln TAR ade lori kopie satu tepi semua house :).

    tak tau dah ade restoran,thx for info

    ReplyDelete
  5. @Peri PiA

    no problem. singgah la kopie satu kat sunway :-)

    ReplyDelete
  6. waaa.br taw ade restaurant Kopi satu!! selama nih ingatkn ade lori n jual air tuh jer.. harus sertai nih!!! ^^v tq2

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails