Tuesday, December 7

Ikea

Almari Aneboda...err yang ni tak masuk dalam list tapi sebab murah, masuk dalam wish list...hehehe...

Meja tulis berwarna putih dan jingga

Lagi pilihan meja tulis

Kerusi Ikea yang i suka tapi i beli x ? No....

Ini ke yang jadi pujaan hati? No.....

Dania main teng teng

Dania tengah tunggu giliran nak masuk Smaland

Sempena cuti sekolah ni, panjanglah langkah i. I nak ke Ikea untuk survey meja study buat si kenit kesayangan. Pergi la i dan dania ke Ikea. Tempat wajib, Smaland. Masa tiba sana pukul 3.00pm. Smaland akan buka balik pukul 3.30pm. Tunggu la kami 1/2 jam tercongok depan Smaland. Senang citer i ambik kerusi Ikea ni duduk kat tempat beratur. Ambikkk....I orang 1st sekali. Hehehe.....Bila dah hantar dania....i pun survey2 lah tempat meja study sambil2 snap mana2 yang cantik. Akhirnya takde 1 pun meja study yang beli. I beli Kompliment je untuk dania letak tudung2 dia dan makan ice cream sebelum bertolak balik. Dania memang suka pergi Ikea sebab nak main kat Smaland dan suka tolak troli kanak2 Ikea....

Siapa suka Ikea???.........

3 comments:

  1. i love ikea..even masih belum pakai brang dri sana tp selepas asgment yang dibuat tntang syarikat ni..berbaloi baloi beli brang ikea

    ReplyDelete
  2. oh ye?....oh nampaknya ramai yang suka barang Ikea nih...:-)

    ReplyDelete
  3. i like :) masa masuk umah baru,me spend rm5k lebih utk beli brg2 kat ikea ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails