Saturday, December 18

Makan Time - Rebung by Chef Ismail

Laman di Rebung

Dania dengan gendang

Tersusun je pinggan kat atas tu

Lagi seleksi hidangan di sini

Tempat makan di dalam bilik....nampak klasik je....

Goreng pisang dan seradaknyer....suka i kutip nih...

Ayah tengah serius fikir ni nak makan apa...he he he. Hubby mc sebab membuat terjunan bebas dari motor....(kesian luka2 kat kaki)

Rebung terletak di sini...

Ni lauk i

Berwarna warni kanopi kat atas nih...

Dania sibuk nak makan, ummi sibuk suruh pose...pose...

Chef tengah nak menggoreng

Seleksi lauk pauk

Makan time bersiaran dari Restoran Rebung kepunyaan Chef Ismail di Bangsar. Terletak berdekatan dengan Dataran Maybank. Kami makan nasi campur je. Ada buffet di sini di mana dewasa RM35 dan kanak2 RM20++. Kalau nasi campur, ikut apa yang kita ambik la. Nasi pulak sepinggan @ RM3. Agak pricey juga kat sini tapi berbaloi juga sebab hidangan yang sangat lazat. I pergi pun masa lunch weekday jadinya agak ramai orang kat sini. Goreng pisang digoreng panas2 kat sini. Bila nak balik masa nak bayar kuih lapis favourite Dania, hubby mintak 2 jer. They all bagi 3 and on the house pulak tu. Thanks to Aunty Pam cashier. Aunty Pam jugak i mintak izin nak ambil gambar kat dalam bilik tu. Masalah kat sini cuma parking yang agak terhad. Kami parking kat line kuning je . Kalau ada Mr. polis tersengih lar......

Jom Rebung !!!

6 comments:

  1. menarik! boleh cuba nanti.. :)

    ReplyDelete
  2. @sop

    Try la. Masakan kat sini sedap...tempoyak pon kurang pedas...:D

    ReplyDelete
  3. ish, terliur plak me :) nampak sedap tu

    ReplyDelete
  4. salam...jemput join contest d blog saya... =)

    http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails