Tuesday, December 21

Buffered Earning

Berita ceria di pagi Selasa iaitu mendapat BE terbaru iaitu Nestle Calciplus Phase II. Sebenarnya i pernah dapat BE ni sebelum ini dan sekarang dah jadi metered earning. Kali ni BE Nestle ni muncul semula. BE Era tu nampaknyer sikit je naik. Baru 6 sen. Kuat menyorok sungguh BE ni. BE Prudential pula i assume tak lama lagi nak metered earning since tak muncul2 dan earning yang statik.

Sekian cerita BE i......

6 comments:

  1. u ada 5 BE :) ok jer tu..me ada BE satu ajer :p

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan

    ada 4 jer running suzz...era tu x leh kira...susah nk tunjuk muka. prudential rasanye nak jadi metered earning...so harap 2 jer..

    ReplyDelete
  3. wah..bestnya dapat BE..tahniah sis..

    ReplyDelete
  4. byk gk be dk running..kita ada 2 je

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails