Wednesday, December 22

Roti Nan

Baru2 ni i teringin nak makan kat mamak pulak. Nak tau i order apa?

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Taraaaa......ayam tandoori makan bersama roti nan

Ayam tandoori...errr nampak menyelerakan tak?...

Roti Nan

Sedap pulak rasanya.....dicicah pula dengan cili. Sedap tak terhingga. Kekadang kita ni ada masanya tak nak makan nasi kan....makan roti ni pun kenyang...alhamdulilah...banyak pilihan makanan kat bumi Malaysia ni cuma kita kena la berhati2 jangan makan di tempat yang was2. Pastikan ada tanda halal.

What say you? Jom roti nan !!!


14 comments:

  1. best2 suka gk tandoori ngan roti nan....lama tk supper ngan hubby pekena tandoori..yum2

    ReplyDelete
  2. urm...sedapnyer...aritu makan kat putrajaya,masih lagi terasa kesedapannyer....huhuhu

    ReplyDelete
  3. kat UK memang byk restoran pakistan--ala2 mamak kat msia lah ;)

    ReplyDelete
  4. @Mama Zharfan

    at least restoran pakistan ada, banyak choice makanan halal kan...

    ReplyDelete
  5. pehhh..sodap ehh..
    nasib den bkn selero mamak..wakakaka
    dah tterkena

    ReplyDelete
  6. @apek poyo

    try sekali pasti nak lagi dan lagi dan lagi....hehe :D

    ReplyDelete
  7. masa duk langkawi dulu sllu g restoran padang pasir... menu wajib roti nan n ayam tandori. best... lama x makan dah!

    ReplyDelete
  8. @Kak Rose

    Wah...restoran arabica ye?....rasanya roti nan ni makanan arab la...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails