Thursday, December 16

My leaderboard


You alls rajin tengok ke SS,LB,LR you alls tu dah berapa star? I perasan yang LB i nih dah 5 star. So ramai yang click ads yang paling atas tu...terima kasih semua. Yang lain tu still 3 star je....takpe takpe i akan tingkatkan usaha i dalam berblogging....

12 comments:

  1. mine plak, SS yg 5 star, LR dpt 4 star, LB 3 star ajer heheheh

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan

    Oh gitu pulak ye...takpe takpe janji ada yang 5 star....

    ReplyDelete
  3. bole tlg ajar mcm mne nak crop screen.??

    ReplyDelete
  4. @aku..linda :)

    i pakai netbook jadi i tekan ctrl + PrtSc kemudian ke Paint. Lepas tu click paste. Taraaa...dari situ kita boleh edit...

    ReplyDelete
  5. owh
    lebih kurang la kita
    den hat tengah2 tu jer 5 star
    yg lain tak pun

    P/S : Kenapa Nama Awak Macam Nama Perempuan?

    ReplyDelete
  6. wah bestnyea.. nape sy punye tinggal bintang je semua~~

    ReplyDelete
  7. wow thats great... good move untuk ke next level

    ReplyDelete
  8. @Em's Family

    Thanks Mira...i baru nak bertatih ni..u dah lama berlari....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails