Tuesday, December 28

Makanan luar tidak dibenarkan

Hubby sibuk makan nasi berlauk. Me and Dania makan McD

Curly fries yang sedap ini datang dengan set Prosperity Burger

Selera tiap seorang tu berbeza jadinya pada satu malam, ummi dan dania teringin nak makan McD manakala ayah dania tak nak makan McD. Sempena kedatangan Tahun Baru Cina, McD ada menu istimewa iaitu Prosperity Burger. Itu yang i cam craving nak makan Prosperity Burger....Dania selalunya akan ikut i je. Hehehe...pantang pulak offer nak makan kat McD sebab dania memang suka. Kih kih....fikir punya fikir untuk kebaikan bersama akhirnya kami Drive Thru beli McD kat Subang dan singgah makan kat mamak dengan membawa segala bagai McD. Hubby order nasi berlauk dan air manakala ummi dan anaknyer makan selamba je McD kat dalam kedai mamak. Mamak ni selalunya kalau kita bawak makanan dari luar dan order air di situ, pasti mata dok menjeling-jeling tak pun round kat meja kita beberapa kali. Hehehe....Actually, makanan luar tidak dibenarkan makan di premis kedai tapi sebab hubby dah makan dan minum pun order kat kedai mamak ni pun dah fair enough la kan....he he....

You alls pernah buat ke?

9 comments:

  1. oh ye ke--no outside food kat kedai mamak yer..mcm fast food style ajer heheh
    sedapnya burger tu ezz..terliur me heheh

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan

    alahai suzz...u kat UK mmg le tgk makanan sumernyer sedap...he he. Kalau dah kat Malaysia ehmmm tengok je...hehehe :)

    ReplyDelete
  3. i pun suke ngan berger prosperity...wahhh ptg ni nak gi cariklah :)

    ReplyDelete
  4. klau properity ni saya cuma makan curly jer...yg burger En baba yang makan.skrg berebut makan curly dgn anak

    ReplyDelete
  5. @AyuArjuna BiGoshh

    sos lada hitam yg sedap tu...cari ayu..jgn tak cari...hihi

    ReplyDelete
  6. sdpnye prosperity burger 2.uhuk! =). kdg2 bt gak cmtu.mmg dorg jeling2 r tp wat xfhm jep.tehee ^___^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails