Nuff

Hello eznakhalili.com readers!!

@eznakhalili

Tuesday, December 7

BE terbaru i


I happy la sangat. Sebabnya i dah terer print screen. Ehm maaflah ye....baru terer. Orang lain dah lama dah terer. Tapi sebelum terer mesti kita mula dari zero kan.....ok la i nak citer yg i dah dapat BE ke 8 yang terbaru dari Nuffnang. Syukur sangat2 di saat BE Nestle i dah jadi ME. Tepat pulak datang BE yang lagi satu.....Baru lah semangat nak berblogging kan...

Thanks Nuffnang!!!

9 comments:

  1. tahniah dh pandai print screen and tahniah gk ada BE br...

    ReplyDelete
  2. @mama tisya

    hehehe...cute la mama tisya aka ameryn :-) thanks ya....

    ReplyDelete
  3. wahhh best nye..cik x pnh dpt lgik duit rya dr nuff :)

    ReplyDelete
  4. @cik lola

    xpe. pelan2. kita kena usahakan update blog. at least 1 hari 1 N3. Ada rezeki tak kemana....:-)

    ReplyDelete
  5. rezeki Maal Hijrah.. good start on the first day.. insyaAllah

    ReplyDelete
  6. @Em's Family

    Yup. Rezeki Maal Hijrah. Alhamdulilah...

    ReplyDelete
  7. Tahun baru dan rezeki BE baru. Tahniah. Nice blog. found ur blog while searching baby cloths.

    ReplyDelete
  8. @ms sz

    la...mati2 ingat my friend suzie....:-) Terima kasih ye :-)

    ReplyDelete
  9. hi ezz.
    me baru balik dari london ni. congrats dear!

    ReplyDelete