Tuesday, December 7

BE terbaru i


I happy la sangat. Sebabnya i dah terer print screen. Ehm maaflah ye....baru terer. Orang lain dah lama dah terer. Tapi sebelum terer mesti kita mula dari zero kan.....ok la i nak citer yg i dah dapat BE ke 8 yang terbaru dari Nuffnang. Syukur sangat2 di saat BE Nestle i dah jadi ME. Tepat pulak datang BE yang lagi satu.....Baru lah semangat nak berblogging kan...

Thanks Nuffnang!!!

9 comments:

  1. tahniah dh pandai print screen and tahniah gk ada BE br...

    ReplyDelete
  2. @mama tisya

    hehehe...cute la mama tisya aka ameryn :-) thanks ya....

    ReplyDelete
  3. wahhh best nye..cik x pnh dpt lgik duit rya dr nuff :)

    ReplyDelete
  4. @cik lola

    xpe. pelan2. kita kena usahakan update blog. at least 1 hari 1 N3. Ada rezeki tak kemana....:-)

    ReplyDelete
  5. rezeki Maal Hijrah.. good start on the first day.. insyaAllah

    ReplyDelete
  6. Tahun baru dan rezeki BE baru. Tahniah. Nice blog. found ur blog while searching baby cloths.

    ReplyDelete
  7. @ms sz

    la...mati2 ingat my friend suzie....:-) Terima kasih ye :-)

    ReplyDelete
  8. hi ezz.
    me baru balik dari london ni. congrats dear!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails