BE terbaru


Alhamdulilah, BE terbaru blog i. Syukur yang tak terhingga. BE terbaru i dari Era. I sebenarnya jarang pulak nampak BE ni menari nari di blog i. Kalau Prudential dan Astro Kampus jangan cakap la. Tak menyorok macam Era ni. I pernah baca entry my BFF Mama Zharfan ni pasal BE yang suka menyorok di SINI. BE Mama Zharfan yang menyorok dari AMP Era FM LR manakala i pula AMP KK Launch (Era) LR. Kira sama la kan Era tapi tak serupa...hehehe...i bet ni mesti kes sama jugak ni....

BE you alls ada ke yang menyorok?

Comments

  1. tu la, memang geram bila ada BE tp menyorok hehehhe selamat kumpul nuff $$ yer ezz :)

    ReplyDelete
  2. Thanks suzz...tapi ada possibility nak menyorok rasanyer....

    ReplyDelete
  3. camner dier nyorok tu?xpaham la,hehehe

    ReplyDelete
  4. @ijatnuar87

    maknanyer susah nak nampak dia keluar...macam BE lain tu. keluar punyalah lama....BE ni macam ads biasa je. kejap je kuar :D

    ReplyDelete
  5. BE sy nyorok gak...yg ERA tu r..haha...

    ReplyDelete
  6. @Luffy

    oh ye? maknanya tak leh kumpul duit la BE Era ni...

    ReplyDelete
  7. @BABY(MAMA AMANA

    Takpe...insyaallah ada tu cuma cepat ngan lambat jer...

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts