Friday, December 17

BE terbaru


Alhamdulilah, BE terbaru blog i. Syukur yang tak terhingga. BE terbaru i dari Era. I sebenarnya jarang pulak nampak BE ni menari nari di blog i. Kalau Prudential dan Astro Kampus jangan cakap la. Tak menyorok macam Era ni. I pernah baca entry my BFF Mama Zharfan ni pasal BE yang suka menyorok di SINI. BE Mama Zharfan yang menyorok dari AMP Era FM LR manakala i pula AMP KK Launch (Era) LR. Kira sama la kan Era tapi tak serupa...hehehe...i bet ni mesti kes sama jugak ni....

BE you alls ada ke yang menyorok?

8 comments:

  1. tu la, memang geram bila ada BE tp menyorok hehehhe selamat kumpul nuff $$ yer ezz :)

    ReplyDelete
  2. Thanks suzz...tapi ada possibility nak menyorok rasanyer....

    ReplyDelete
  3. camner dier nyorok tu?xpaham la,hehehe

    ReplyDelete
  4. @ijatnuar87

    maknanyer susah nak nampak dia keluar...macam BE lain tu. keluar punyalah lama....BE ni macam ads biasa je. kejap je kuar :D

    ReplyDelete
  5. BE sy nyorok gak...yg ERA tu r..haha...

    ReplyDelete
  6. @Luffy

    oh ye? maknanya tak leh kumpul duit la BE Era ni...

    ReplyDelete
  7. @BABY(MAMA AMANA

    Takpe...insyaallah ada tu cuma cepat ngan lambat jer...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails