Monday, December 13

Sunway Pyramid lagi...

Dengan cast Peter Pan The Musical. Tengok crocodile tu macam nak telan Dania. Nakal sungguh eh...

Dania pose dekat main stage

Dania pose dengan cute bird

Lepas ke school Dania, me and si kenit itu singgah Sunway Pyramid. Ada promo leh tangkap gambar dengan cast Peter Pan The Musical. Yang paling best sebab tak ramai orang pun nak tangkap gambar dengan cast Peter Pan ni. Takde promo agaknyer. Peter Pan dan Wendy hanya keluar hari minggu. Yang ada captain crook, crocodile dan konco2 captain crook. I teringin nak makan kat restoran ni (sambungan dalam next N3 ye). Jadi kami lunch di Sunway Pyramid la. Sempat juga snap gambar kat stage sebab sekarang ni Sunway Pyramid buat promo Hari Krismas. Cantik sungguh hiasannya.

10 comments:

  1. wahh..bestnya dania....

    p/s: ezna, ayu dah dapat tiket peter pan tu..hari kahmis aritu sampai...cuma nak tanya satu tiket tu max utk 4 org punya diskaun ke??? atau 1 tiket= 1 org diskaun..

    ReplyDelete
  2. comei...sunway piramid sangatlah jarang i terjah... :)

    ReplyDelete
  3. @ibuayahdamia

    Hi ayu. empat2 tiket dapat 50% off....wahhhh :-) selamat menonton

    ReplyDelete
  4. @AyuArjuna BiGoshh

    Ayu arjuna....i tau i tau tempat u adalah 1 utama...he he he :-) i wish dekat ngan 1 utama. yg dekat ngan umah i pun ioi mall dan sunway....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails