Saturday, December 25

Makan time - Nasi Ayam Melaka

Ayam

Nasi Ayam Melaka

Kedai Nasi Ayam Melaka

Makan time kali ini membawakan anda ke satu gerai yang terletak di Medan Ria Seksyen 14, Petaling Jaya. Ala dekat dengan bangunan Jaya Supermarket yang runtuh tu. Paling best kat sini tentulah Nasi Goreng Ayam. Nasinya sangat sedap dengan harga RM3.70 sepinggan. Dihidangkan bersama ayam dan sup seperti nasi ayam. Kalau orang tapau, mau berbungkus-bungkus. Awas...parking kat sini agak susah. Kalau dapat parking tu kira bernasib baik. Kawasan yang sangat busy.

Jom rasa Nasi Goreng Ayam !!!




3 comments:

  1. jom jom jom :) beshh segmen mkn time ni :)

    ReplyDelete
  2. beshhhhhhhhhh betul nasi ayam itu huhu..kat ngan umah I ni...nanti nak try lah :)

    ReplyDelete
  3. alamak...mcm sedap je nasi ayam tu...belum bfast lagi ni..laparrrrrrrrrr

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails