Wednesday, December 15

Astro

Ambik tiket kat sini lar

Dania dengan Ayu Rafikah

Depan Astro North Entrance

Hari ni hari pertama kalau nak collect pas di Sunway Lagoon. I terus ke sana dengan Dania. Tak payah beratur panjang sebab tak ramai orang pun. Dapat 2 tiket free nak menonton Peter Pan The Musical untuk mereka yang mengambil pas hari ni je. Terjumpa Ayu Rafikah kat sana. Mintak izin ambik gambar ngan Dania.....hehehe...Jumpa lagi Ayu yer. Nak balik tu, agak confuse jugak la sebab jalan berpusing-pusing. Guna GPS....ahhhhh...memudahkan. Thanks to En. Papago....Tak sabar nak main2 free kat Sunway Lagoon. Yeehaa....

14 comments:

  1. mcm mn dpt tiket free tu..bestnye

    ReplyDelete
  2. @mama tisya

    kena isi borang on line kat astro life hari tu....terus submit on line...60 orang pertama selama beberapa hari akan dapat 4 tiket free...

    ReplyDelete
  3. ezz- gambar fresh dari oven gitew ahaks...tu less I nampak u masa pusing2 cari parking ngeh :)...blk tadi siap singgah giant, kul 2 sampai 5 ada kelas...capek capek

    ReplyDelete
  4. jealousnya dapat tiket free...mcm mana leh dapat tu...citer la sket...

    ReplyDelete
  5. @LyNn HaMzAh

    Lynn..kat jawapan mama tisya tu ada...he he he...kebetulan ada sorang blogger tu bagitau. harus, pantas isi form on line...:D

    ReplyDelete
  6. makin ayu tgk si dania ni hehe..
    slamat bermain2 free kt sunway lagoon! :)

    ReplyDelete
  7. bestnya dpt tix free! dania sgt comel!! ayu pun dh slim tu...jeles2 hehe

    ReplyDelete
  8. @Nad @ MamaZakwan

    Dania membesar dengan jayanya...he he he :D...tu yg ayu tu ayu rafikah. nama pon dah ayu...he he he

    ReplyDelete
  9. @Mama Zharfan

    aikkk? mama zharfan x slim ke? hehehe. i tengok u tak besar mana la suzz.....u je rasa kot...

    ReplyDelete
  10. hari tu mase dapat tiket free from nuffnang kat sunway lagoon, tak sempat nak pusing-pusing banyak tempat.. ye laa tempat derang bagi pun limited jer..

    anyway, happy watching peter pan, dont forget to upload here yaa..

    ReplyDelete
  11. @Em's Family

    la ye ke?...event kali ni dijangkakan 800 org...fuhhh ramai tu nak bersesak-sesak...kata leh meet dora, spongebob dan ben 10...

    ReplyDelete
  12. jumpa akak n madam ayu kat sane ye..hehe :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails