Tuesday, December 7

Blog Larian

1) Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/ - OK


2) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana boleh up traffic dan kenal blogger baru (tidak lebih 30 patah perkataan)

3) Follow Bloglarian - OK

4) Tag 3 orang atau lebih rakan anda - OK

- ayu rafikah
- umar yang cute
- esther

5) sila beritahu rakan yang anda Tag melalui comment- OK

6) Tinggalkan link post anda di comment entry ini... OK

6 comments:

  1. sob, gimana caranya... saya masih ngak ngerti nich... balas pake email bisa ngak???

    di: endigolabs@gmail.com

    dan kalo boleh skalian berkunjung baliq ke blog saya...

    ReplyDelete
  2. Assalam, terima kasih join BlogLarian, bole cek blog anda dalma senarai terbaru

    selamat ber-BlogLarian

    ReplyDelete
  3. cam best jer dikk
    ermmm nak joint ker tak nak hehehehe

    ReplyDelete
  4. @ieda

    kak ieda...moh la join. just copy paste je saya buat ni then kak ieda tukar la yg saya buat OK tuh, slogan dan nama yg saya tag tuh...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails