Nuff

Hello eznakhalili.com readers!!

@eznakhalili

Tuesday, December 7

Blog Larian

1) Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/ - OK


2) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana boleh up traffic dan kenal blogger baru (tidak lebih 30 patah perkataan)

3) Follow Bloglarian - OK

4) Tag 3 orang atau lebih rakan anda - OK

- ayu rafikah
- umar yang cute
- esther

5) sila beritahu rakan yang anda Tag melalui comment- OK

6) Tinggalkan link post anda di comment entry ini... OK

6 comments:

  1. sob, gimana caranya... saya masih ngak ngerti nich... balas pake email bisa ngak???

    di: endigolabs@gmail.com

    dan kalo boleh skalian berkunjung baliq ke blog saya...

    ReplyDelete
  2. Assalam, terima kasih join BlogLarian, bole cek blog anda dalma senarai terbaru

    selamat ber-BlogLarian

    ReplyDelete
  3. cam best jer dikk
    ermmm nak joint ker tak nak hehehehe

    ReplyDelete
  4. @ieda

    kak ieda...moh la join. just copy paste je saya buat ni then kak ieda tukar la yg saya buat OK tuh, slogan dan nama yg saya tag tuh...

    ReplyDelete