Monday, December 6

Internet down


Cartoon taken from : http://www.CartoonStock.com

Mati kutu i dah 2 hari tak dapat nak update blog atau blog walking sebab internet down. My phone langsung takde ringing tone. Geram sungguh.....terus i buat report dan alhamdulilah hari Isnin dah ok. Kalau tak mau i melompat kat Telekom tu. My hubby kata, dia nampak orang Telekom tengah betulkan apa tah kat kabel Telekom. Aleh2 hari sabtu tu jugak my phone takde ringing tone. Apa yang kontraktor tu buat ???....Entah la....

3 comments:

  1. mmg pn kalo tkleh online sure boring...heheheh..ptt la senyap je blog..rupanya internet down...kupon tu dh smp tq

    ReplyDelete
  2. orang sekarang ni kalau tak de komputer memang menggelupur kan.. sebab tu sekarang ni i suke duduk rumah jer.. sebab internet laju hahah.. balik rumah mak i, internet semput

    ReplyDelete
  3. tu la, tak de tenet memang rasa tak lengkap hidup heheheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails