Friday, December 10

KLIMS 2010

Ni la photo kami dengan Bumblebee

Avante

Bat mobile cerita Batman 'Dark Knight'

Bergambar dengan motor Naza

Smart sungguh kereta ni

Small Teddy Ferrari ni RM250 satu

Peugeot 5008. Cantik juga eh?...

Salah sebuah kereta di sini

Pose masa beratur nak bergambar dengan Bumblebee

Bumblebee yang sangat tinggi

Pegang kereta Camaro macam dalam cerita Transformer

x sure dania tengah buat apa ni...

Pagi lagi kami dah bertolak keluar rumah. Breakfast dulu kat kedai mamak then terus ke PWTC. Orang pun dah agak ramai yang datang ke KL Motor Show ni. Kami tiba dalam 10.15am. Bagus juga tiba awal sebab parking pun senang dapat. Tak payah berebut-rebut. I dapat 10% off sebab 200 ticket issued dari pembelian kad kredit Ambank dapat 10% off. First hall kami terjumpa dengan Camaro dalam cerita Transformer. Wajib ambik gambar dengan Camaro nih. Smart sungguh. Kami pun berpeluang bergambar dengan Bumblebee besar. Bergambar RM15 untuk photo kecik dan yang besar RM25. Lepas tu ke hall lain pulak. Jenuh juga la berjalan. Model kat tepi kereta tu, i puji model Nissan dan Proton. Yang lain tu nak tayang body kereta atau body depa. Entah la.....Akhirnya pukul 1.00pm baru kami selesai berjalan di pameran ini. Ada few booth isi borang macam booth Perodua. Namakan kereta Perodua yang baru dan booth Proton isi borang lucky draw juga lucky draw untuk pengunjung KLIMS yang hadiahnya berupa sebuah MPV Toyota Prius.

Jom ke KLIMS 2010 !!!

6 comments:

  1. wah small teddy bear ferrari tu RM250. baju dia kot yg mahal..hehehe

    ReplyDelete
  2. @EiJa ZaQuaN

    Sebab ada cap mohor Ferrari tu yg buat mahal....

    ReplyDelete
  3. yang xkan terlepas bergambar mesti bumble bee!!

    ReplyDelete
  4. @Kenzo@MrConteng

    Kenzo...itu wajib!!! he he he :-) memang admire Transformer n Bumblebee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails