Tuesday, December 21

Astrolife Fun Night Carnival

Cantiknya lampu biru ni

Me sorang? salah....spot mana Dania?

Suasana malam di sini

Ben 10 dari jarak dekat

Ben 10

Ni dekat cowboy town

Ni lah ride yang kami naik

Masa tengah tunggu ride sempat i snap photo ni

Ummi dan Dania tengah tunggu nak ride Dinasour

Ummi dan Dania bergambar bersama Patrick dan Spongebob....huhuhu terasa macam kat Gold Coast jer...hehe...

Eh sape ni?

Pada 18 Disember 2010, kami anak beranak ke Sunway Lagoon waktu malam kerana nak join Fun Night Carnival anjuran Astrolife. Tiba di sana dalam 8.30 malam, kena daftar dekat registration counter. Dapat beg dan passport untuk main kat setiap booth dan dapatkan cop mohor. Hehe....Sempat la ummi drag Dania nak bergambar dengan Spongebob dan Patrick. Bila time beratur tu tetiba wakil Astro suruh berbaris betul2 kat tempat i berdiri. Jadinya i berdiri kat tempat yang betul la. Bila time me and Dania naik stage, wakil Astro kata me and Dania last person ambik gambar dengan Spongebob dan kawannya. Melepas kids yang beratur kat belakang i. I mintak wakil Astro snap kan gambar. Memang rezeki me and Dania la. Me and Dania sempat main 2 ride je sebab line panjang kalau beratur. Kira lepaslah Dania yang berhajat nak main roller yang sesuai untuk kanak2. Tapi....laju jugak tu....err okay okay i menjerit tau....ha ha ha......Di setiap booth pula ada goodies kepada sesiapa yang rajin beratur. I tengok mak2 dan bapak2 orang yang berebut-rebut kat booth nak ambik goodies yang disediakan. Mengalahkan budak2 pun ada....geli hati jugak....Pegi kat area main stage ada Ben 10 dan pompuan tu yang i tak tau nama. Tengah2 beratur tiba2 line tengah panjang lagi, wakil Astro dah announce lagi 5 minit je boleh bergambar dengan Ben 10. Macamana? Memang takde chance la sebab me and Dania beratur kat belakang. Habis...kenapa la they all ni suruh kami beratur kalau tak ada peluang bergambar kan....i pun just snap gambar Ben 10 dari jauh jer....yng dekat tu snap gambar anak orang bersama Ben 10. Kami keluar dari Sunway Lagoon pun dalam pukul 10.00 malam.

12 comments:

  1. bestnya....dania sure happy dpt jmpe mcm2 karacter kartun

    ReplyDelete
  2. wah..nmpk sgt seronok..besar betol Patrick tu..

    ReplyDelete
  3. best nya...anak2 kfieza mesti suka ni dpt jumpa kartun2 tu...jauh pulak nk g..huhuu

    ReplyDelete
  4. @mama tisya

    happy juga tapi rasanya ummi dier paling happy...he he he :D

    ReplyDelete
  5. @EiJa ZaQuaN

    Besarrrr.....he he he :D nasib la Dania tak takut karakter kartun nih...

    ReplyDelete
  6. seronok attend event mcm ni, byk aktivy n nmpk sgt2 fun..mesti ramai org

    ReplyDelete
  7. @Adyshariz

    Tu lar...kat sini pun siap ada cabutan bertuah. hadiahnyer pun best...

    ReplyDelete
  8. @mamaacha

    memang best mamacha tapi agak bersesak sesak...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails