Thursday, December 16

Makan Time - Ayam Penyet Ria

Set ayam penyet ni ada tempe, salad, sambal

I order 1 set ayam penyet dan 1 nasi tambah

Marrakesh di Sunway Pyramid

Ni yang i teringin nak makan tuh. Pergi la kami dua beranak ke sini. Makan time kali ini membawakan anda ke Ayam Penyet Ria yang terletak di dalam Sunway Pyramid. Ayam Penyet ni terletak di bahagian Marrakesh. Selain hidangan ayam penyet, ada juga lele penyet. Kalau boleh semua nak dipenyet. Hehehe. Ada bahagian tempat duduk yang membolehkan kita makan bersila. Ruang deko di dalamnya sangat selesa. Amaran.....sambalnya memang pedas. Perghhh....!! berair hidung.

Jom ayam penyet !!!

6 comments:

  1. ni antara my wish list food yg me nak mkn bila balik msia nanti ehhehe

    ReplyDelete
  2. Nie tak sama ke ngan brand AYAM PENYET hat lain2 tuh?

    Suka tempe...

    ReplyDelete
  3. waduh kekna, ngiler!! m droolinglah hahaha dhlah tgh posa nih huhuhu

    ReplyDelete
  4. @ja

    Tak sama la Ja. Yg ena tau sama jugak macam branch ayam penyet kat The Curve jugak.

    ReplyDelete
  5. @IrEnE SaNtIaGo

    Hehehe.....nanti ajak Shafiq g Ayam Penyet...he he he...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails