Nuff

Ummi and Dania's day out

M&S
Dari kiri deodorant, bedak dan bath foam
Wangi sangat koleksi Iris ni

M&S I Utama

Ummi dan Dania tengah makan kat Secret Recipe
Dania : Choc Banana Cake
Ummi : Mocha Cheese Cake

Me and Dania bersantai kat I Utama. Hehe. Sebelum Dania mula start sekolah isnin ni. Kejap je kan?....Tiba 1 Utama singgah Kizsports & Gym dulu. Bagi Dania main 1 1/2jam, pergi makan kat Secret Recipe pulak. Sorang satu kek tu. Dah isi perut, terus berjalan kat 1 Utama New Wing. I nak cari hadiah birthday adik i, Erma. Masa saje singgah M&S, i terjatuh hati dengan koleksi Iris M&S. Harganya agak murah dibandingkan dengan Crabtree & Evelyn. Dah try tester bedak Magnolia, Camelia, Rose, i terpikat dengan bau Iris jugak. Kebetulan pack warna biru. Biru warna kegemaran my sis ni. Terus i ambik bedak, deodorant dan bath foam. I nak bagi surprise kat adik i ni, i hantar hadiah ni by post ke office dia. Kotaknya, dari kotak kasut sekolah Dania. Hehehe....:) Kalau hadiah perempuan ni senang sangat. i tak reti lah nak beli hadiah lelaki....ehmmm....


Comments

  1. adiah utk lelaki tk byk choice sgt mcm org perempuan...hehehe

    ReplyDelete
  2. kat sini set tu sgt murah tau ezz hehehhe
    harga 4 pound :)

    ReplyDelete
  3. i tak pernah masuk kedai ni...nak try gak la...

    ReplyDelete
  4. @mama tisya

    tu lar...nk cari hadiah hubby pun terkebil...hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts