Friday, December 31

Ummi and Dania's day out

M&S
Dari kiri deodorant, bedak dan bath foam
Wangi sangat koleksi Iris ni

M&S I Utama

Ummi dan Dania tengah makan kat Secret Recipe
Dania : Choc Banana Cake
Ummi : Mocha Cheese Cake

Me and Dania bersantai kat I Utama. Hehe. Sebelum Dania mula start sekolah isnin ni. Kejap je kan?....Tiba 1 Utama singgah Kizsports & Gym dulu. Bagi Dania main 1 1/2jam, pergi makan kat Secret Recipe pulak. Sorang satu kek tu. Dah isi perut, terus berjalan kat 1 Utama New Wing. I nak cari hadiah birthday adik i, Erma. Masa saje singgah M&S, i terjatuh hati dengan koleksi Iris M&S. Harganya agak murah dibandingkan dengan Crabtree & Evelyn. Dah try tester bedak Magnolia, Camelia, Rose, i terpikat dengan bau Iris jugak. Kebetulan pack warna biru. Biru warna kegemaran my sis ni. Terus i ambik bedak, deodorant dan bath foam. I nak bagi surprise kat adik i ni, i hantar hadiah ni by post ke office dia. Kotaknya, dari kotak kasut sekolah Dania. Hehehe....:) Kalau hadiah perempuan ni senang sangat. i tak reti lah nak beli hadiah lelaki....ehmmm....


6 comments:

  1. adiah utk lelaki tk byk choice sgt mcm org perempuan...hehehe

    ReplyDelete
  2. kat sini set tu sgt murah tau ezz hehehhe
    harga 4 pound :)

    ReplyDelete
  3. i tak pernah masuk kedai ni...nak try gak la...

    ReplyDelete
  4. @mama tisya

    tu lar...nk cari hadiah hubby pun terkebil...hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails