Saturday, November 12

Teksi kuning ni sedap tak?

Masa ni nak buat u turn je. Alang alang ada outlet yellow cab pizza, harus snap photo dulu...hehehe


Dulu i ada buat citer pasal teksi kuning ni Yellow Cab Pizza. Baru baru ni i dah jumpa bangunannya. Kecik je outletnya ni. Sape dah pernah try pizza teksi kuning ni??? Sedap tak you alls?.

8 comments:

  1. pernah nk try tp mcm tk brp best bila tgk part air bole..hehehe...kita dh masuk dlm restoran ni time tu p amik tiket wyg nuffnang cz dkt je ngan opis nuffnang tp tk jd mkn...nanti try la p mkn

    ReplyDelete
  2. tak penah try lg..1st time tgk..

    ReplyDelete
  3. Penah tgk je pizza ni dlm cite Hantu Bonceng yg Zizan berlakon tu...

    ReplyDelete
  4. Slalu gak lalu sini tp nmpk cam x ramai sgt pun. Bila nk try msti otak kata jgn, better g domino ke..ph ke..Kt area blkg ampg puteri , ampg point ada satu branch dia . Yg uniknya dorang pakai vespa kuning tu , nmpk klasik.

    ReplyDelete
  5. ha ah dekat ampang point ade satu cawangan dia, selalu mira pergi kawasan tu sebab nak bayar bil standard chartered and rhb, tapi setiap kali lalu seriously tak pernah pulak nampak customer tengah makan, maybe wrong timing la kot.. tapi memang jarang nampak

    ReplyDelete
  6. ada jugak ek???xpnh jumpa lagi..area mana yer


    Saya dah follow blog anda.nice3...Jemputan khas singgah ke blog chegu zubirBLOG CHEGU ZUBIR

    MAXIS HOME FREE SAPE MAU???

    Jom cashout duit korang dengan

    PRASEKOLAH FREE UNTUK ANAK ANDA

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails