Thursday, November 10

I menang 4 tiket tengok Greyson Chance


Sekadar nak test power, ambikkk i dapat 4 tiket Greyson Chance. 2 nama i, 2 nama hubby. I thought concert ni kat Stadium Putra Bukit Jalil. Tengok2 Life Center, KL malam sabtu???? Perghhhh jam tu area Sultan Ismail tu beb.....err err tengok la berGreyson Chance kat rumah ke kat Life Center. Hehehe....Tetau Universal Music suruh ambik tiket esok kat Seksyen 19 PJ before pukul 12 tengahari. 

Mengarut ngarut je i reka sebab kena masukkan juga tajuk2 lagu Greyson ni. Me and hubby


Winner announcement di fb....

Kena buat ayat menggunakan lagu lagu Greyson Chance. So i surf the net and come up with this......hubby rasanyer terkezut sebab Universal Music call. Hehehe....Sape punya kerja??? Dah tentu la i...Hehehe.....

Personally, i tau 1 je lagu Greyson Chance ni iaitu waiting outside the line sebab Mix FM dan Red FM selalu putarkan lagu ni.

5 comments:

  1. wah syok tu kalo dapat p....budak ni lagi best dari justin bieber tu hehehe...

    ReplyDelete
  2. heehh congrats ezz :) me tak join hadiah tiket2 ni sbb memang konpem tak dpt attend hehe

    ReplyDelete
  3. wahhh!jeles sikit la..neway congrats ^^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails