Wednesday, November 9

Entry panas panas panas........

Amboi amboi amboi........syok sangat kan dapat spam banyak kali kat my shoutbox??? Bila i bukak nama kuar blog yang sama dan lagi dan lagi. Bukan sekali tapi 4 kali yo!!!. Bagi nama lain2 dia ni. I thought sekali tu je. Tengok2 nahhhhhh kali kedua pun buat lagi.....

I tak kisah tau kalau blog yang lain2. Ni koooooo blog yang sama. Nak suruh i click ads ke??? Macamana eh nak buat dengan orang gini???

You alls ada experience tak ???

Kali Kedua

 Kali Pertama


4 comments:

  1. tu psl kita delete je shoutmix tu...

    ReplyDelete
  2. jgn ler delete. kan leh ban. ban jer. ader org btol2 ikhlas mlawat mcm saya :P. nnti payah lak utk bersuai knal sesama kita

    mr.Jawa>>new Entry>>Tembak Itu TBS

    ReplyDelete
  3. lahai.. ini mcm pun ada ka.. adoiii!! trok btoi..

    ReplyDelete
  4. sllu ke org nie dtg kat blog ifa gak sis..die spam gini la..ble tanya asal wat gitu die wat budu je..ifa rasa nk ban je la..mls layan nie..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails