Seronoknya pilih hadiah untuk gegirl......

I paling teruja kalau pilih hadiah harijadi untuk gegirl sebab anak i girl kot. So i akan beli hadiah untuk birthday girl, hadiah yang i akan beli untuk anak i. Kebetulan hari ni Hari Raya Aidiladha, my friend Jona nak sambut birthday anaknya, Fitrah. So, i pun mencari la hadiah untuk Fitrah ni. Birthday Fitrah 12 Nov dan Dania 7 Nov. 7-11 gitu....esok birthday Dania....

Barbie purse ni sangat petite....cute sangat....

Hadiah ni ayah Dania bagi

Since dalam box ni ada 2 plate, Dania kata nak bagi satu plate untuk Fitrah. Satu plate lagi untuk Dania. I pun terkejut sebab Dania sanggup bagi 1 untuk kawannya. Padahal hadiah ni ayah yang bagi. Sharing is Caring!!!.  Jadinya i yang kena draw untuk Fitrah punya plate.....

Inilah hasilnya yer....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Colourful tak plate i design untuk Fitrah ni ? Hehehehe

Sharpener pun i beli juga sebab i tengok cute sangat sharpener kukumalu ni....makhaihhh nama kukumalu lagi...

Comments

  1. soo cute :) wah, esok bday dania yer :) tak buat bday party ker ;)

    ReplyDelete
  2. tengok semua hadiah yang comel tuh, teringin plak nak. nak yang plate tuh. hehehe..

    ReplyDelete
  3. kecik2 dah pandai berkongsi.. bagus ne.. sahabat yg baik..

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts