Sunday, November 6

Seronoknya pilih hadiah untuk gegirl......

I paling teruja kalau pilih hadiah harijadi untuk gegirl sebab anak i girl kot. So i akan beli hadiah untuk birthday girl, hadiah yang i akan beli untuk anak i. Kebetulan hari ni Hari Raya Aidiladha, my friend Jona nak sambut birthday anaknya, Fitrah. So, i pun mencari la hadiah untuk Fitrah ni. Birthday Fitrah 12 Nov dan Dania 7 Nov. 7-11 gitu....esok birthday Dania....

Barbie purse ni sangat petite....cute sangat....

Hadiah ni ayah Dania bagi

Since dalam box ni ada 2 plate, Dania kata nak bagi satu plate untuk Fitrah. Satu plate lagi untuk Dania. I pun terkejut sebab Dania sanggup bagi 1 untuk kawannya. Padahal hadiah ni ayah yang bagi. Sharing is Caring!!!.  Jadinya i yang kena draw untuk Fitrah punya plate.....

Inilah hasilnya yer....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Colourful tak plate i design untuk Fitrah ni ? Hehehehe

Sharpener pun i beli juga sebab i tengok cute sangat sharpener kukumalu ni....makhaihhh nama kukumalu lagi...

4 comments:

  1. soo cute :) wah, esok bday dania yer :) tak buat bday party ker ;)

    ReplyDelete
  2. tengok semua hadiah yang comel tuh, teringin plak nak. nak yang plate tuh. hehehe..

    ReplyDelete
  3. kecik2 dah pandai berkongsi.. bagus ne.. sahabat yg baik..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails